Referenser för matilda birg

Matilda Birg är en av de främsta specialisterna på marknaden för kosmetiska tatueringar, kosmetisk pigmentering eller permanent makeup som det även kallas. Här är några uttalade från hennes kunder. 

OMNÄMNANDE FRÅN BOKA DIREKT

Antonia Pesevski
Antonia Pesevski
Läs mer
Jag hittade till Matilda via Google när jag sökte på permanent smink och ögonbryn i Stockholm. Av allt jag kom över kändes Matilda som den rätta – professionell, med bra information, fint resultat i enlighet med hur jag önskar att slutresultatet skulle sett ut, samt bara nöjda kunder och recensioner vad jag såg. Jag kände mig otroligt trygg hos Matilda. Hon tog emot mig med värme och omtanke, informerade mig och hela processen , kring slutresultat och förväntningar. Jag gillade att Matilda först sminkade mig som det kommer att se ut, så vi var överens om resultat och förväntningar. Matilda är otroligt serviceminded och bemötande, har lyssnat till mina behov och har besvarat alla mina frågor och funderingar. Matilda kommer alltid att vara mitt självklara val vid denna typ av behandlingar. Jag är otroligt nöjd och det blev så mycket bättre än jag väntat mig. Att inte behöva tänka på att fixa brynen på morgonen är så skönt, läpparna med en naturlig färg-touch och den supertunna eyelinern som får ögonen att poppa lite. En naturlig look, som gör så mycket! Och som får mig att känna mig fräsch och ”fixad” även när jag inte bär smink, vilket jag idag nästan aldrig gör på vardagar! Så glad för resultatet. Jag skulle rekommendera Matilda det varmaste! Till varje person som funderar på permanent smink. Hos Matilda får du det finaste bemötandet, professionalism, erfarenhet och kunskap, samt vackert resultat som framhäver dina drag på ett naturligt sätt. Matilda använder sig av både kvalitativ teknik och produkter, som ger ett naturligt och hållbart resultat och är skonsamt för huden. Boka in en konsultation – du kommer inte bli besviken!.
Matilda Jansson
Matilda Jansson
Läs mer
Jag vill dela med mig av min fantastiska upplevelse med PMU-artisten Matilda Birg. Hon har verkligen gett mig vackra och naturliga läppar genom pigmentering. Jag kunde inte vara mer nöjd!Först och främst imponerades jag av Matildas professionella och välkomnande inställning. Hon tog sig tid att förstå mina önskemål och förklarade tydligt hela processen för mig innan vi började. Matilda visade också ett genuint intresse för att få mig att känna mig bekväm och säker under hela proceduren.Resultatet överträffade verkligen mina förväntningar! Matilda använde sin expertis och konstnärliga talang för att framhäva och förbättra mina läppar på ett sätt som ser så naturligt ut. Jag har fått så många komplimanger sedan dess, och många har till och med misstagit det för mina egna läppar!Jag fick även en utmärkt uppföljning av Matilda efter proceduren. Hon gav mig detaljerade instruktioner för eftervård och fanns tillgänglig för att svara på alla frågor jag hade. Det kändes verkligen som att jag var i trygga händer under hela processen.Jag rekommenderar starkt Matilda Birg som PMU-artist till alla som söker avancerad och kvalitativ pigmentering. Hennes professionella och personliga inställning, kombinerat med hennes otroliga talang inom sitt område, resulterade i en fantastisk upplevelse för mig. Tack Matilda för att du har gett mig så vackra läppar som jag är stolt över att visa upp!
Camilla Almqvist
Camilla Almqvist
Läs mer
Att få en så fantastisk behandling hos Matilda är verkligen en dröm som går i uppfyllelse. Efter en misslyckad microblading var jag skeptisk till att uppnå en naturlig look, men Matilda överträffade verkligen mina förväntningar. Resultatet av att pigmentera ögonbrynen har verkligen gett mig tillbaka självförtroendet och jag är otroligt nöjd med det naturliga resultatet.Jag har även fått fantastiska resultat med shadow eyeliner och läpptatuering, och Matilda har verkligen bevisat sin yrkesskicklighet och talang även där. Det är fantastiskt när vänner och bekanta kommenterar att jag ser fräsch ut utan att förstå att jag har gjort något speciellt. Det är verkligen ett tecken på en naturlig och professionell behandling.Jag har gjort helt rätt val genom att välja Matilda Birg som min PMU-konstnär. Hennes förmåga att skapa naturliga och fantastiska resultat, tillsammans med hennes professionella och vänliga bemötande, gör henne verkligen till den bästa inom branschen. Jag rekommenderar varmt Matilda till alla som letar efter en PMU-konstnär. Du kommer inte bli besviken!Tack Matilda för den magiska upplevelsen och för att du har gett mig tillbaka mitt självförtroende. Jag ser fram emot att boka fler behandlingar hos dig i framtiden!
Föregående
Nästa

Ta alltid refereser, sök på nätet och kolla sociala medier.

Det är viktigt att alltid titta på referenser inom permanent makeup och kosmetisk tatuering. Om du skulle önska fler av mig utifrån dina önskemål så tveka inte att höra av dig. Titta också på Instagram