KOSMETISK TATUERING AV EYELINER

Få en naturlig eyeliner med kosmetisk tatuering

En fin linje längs fransraden definierar ögonen för en mer öppen look och ger en illusion av tjockare fransar. Denna linje kan man även göra redare  om du vill ha permanent makeup. Idag finns det en rad vackra färger tillgängliga.

Matilda Birg erbjuder ett brett utbud av eyeliners i olika varianter så att du kan välja den färg, form eller tjocklek som passar dig bäst. Om det är svårt att välja kan Matida ge en bra guide för ditt val. Vill du förstärka din fransrad, använda en lite bredare klassisk liner eller bara använda en ljusare nyans? Det finns flera alternativ, beroende på vilket resultat du vill ha.Matilda Birg finns på Linné Hudklinik på Östermalm i Stockholm och jobbar med de senaste teknikerna inom permanent makeup, som ger de bästa resultaten.

eyeliner tatuering

Hur många behandlingar behövER MAN?

Det vanliga är att man gör 2-3 behandlingar för att få ett perfekt resultat. Därefter kan man komma tillbaka till kliniken Inom ett eller ett par år, för att göra en liten ”touch up” eftersom lite av pigmentet släpper efter en tid.

Slutresultatet efter en “touch up” ser alltid naturligt ut och Matilda jobbar med att lyfta fram kundernas egna färgskalor, för att skapa ett vackert och naturligt utseénde. Matildas mål är att varje kund ska lämna kliniken med 100% kundnöjdhet

Det handlar inte om att göra om sitt utseende, utan om att förstärka sin naturliga skönhet.

Hur går en behandling till?

Du bokar alltid en kostnadsfri konsultation med Matilda Birg först innan du bestämmer datum för din PMU-behandling. Under konsultationen sminkar Matilda för att se hur det ser ut.

Under konsultationen kan du ställa alla frågor och berätta vad du vill uppnå. Matilda gör den vanliga sminkningen och du tittar på de olika nyanserna och formerna innan du bestämmer dig för vilket slutresultat du vill ha.
 
Matilda skräddarsyr varje behandling efter kundens specifika önskemål och har ett stort öga för att hitta den som passar just dig.
 
Under behandlingen använder Matilda en dermatograf, en tatueringspenna. Denna placerar pigmentet ca 0,1 mm under huden. Det gör inte ont, men om du är känslig kan du sätta lite bedövande kräm på den. Metoden är mycket säker och resultaten är alltid naturliga. Dagens instrument är mycket flexibla att använda.
 

Soft Eyeliner

PMU Soft Eyeliner är en kosmetisk pigmentering som man använder för att framhäva och definiera ögonen på ett naturligt och hållbart sätt. Det är en typ av permanent makeup (PMU) som applicerar man på den övre eller nedre ögonlockskanten för att skapa ett markerat och väldefinierat utseende.

PMU Soft Eyeliner appliceras med hjälp av en fin nål som injicerar speciellt utformade pigment under huden. Detta ger en mer permanent effekt än vanlig eyeliner, vilket gör det till ett populärt alternativ för personer som vill ha långvarig och underhållsfri makeup.

Fördelen med PMU Soft Eyeliner är att den sparar tid och ansträngning varje dag eftersom du inte behöver applicera vanlig eyeliner varje morgon. Dessutom gör dess hållbarhet att den inte smetas ut eller bleknar under dagen, vilket ger en konstant perfekt look.

Denna typ av eyeliner ger också en mer jämn och precisionsapplikation jämfört med att använda en vanlig eyelinerpenna eller -borste. Detta gör att ögonen kan se mer symmetriska och harmoniska ut.

Det är viktigt att notera att PMU Soft Eyeliner är en kosmetisk pigmentering som en utbildad och erfaren professionell makeup artist ska utföra. Detta för att undvika eventuella komplikationer eller ojämnheter. Det är också viktigt att välja rätt färg på linern för att passa din hudton och ögonfärg.

Sammanfattningsvis kan PMU Soft Eyeliner vara ett idealiskt alternativ för personer som vill ha perfekt definierade och långvariga ögon utan daglig ansträngning. Det är en kosmetisk procedur som kräver professionell hjälp för att uppnå de bästa resultaten.

MICROPIGMENTERING ÄR EN PERMANENT LÖSNING PÅ NATURLIG SKÖNHET.​

Det handlar inte om att göra om sitt utseende, utan om att förstärka sin naturliga skönhet.

Permanent makeup eyeliner
Permanent makeup eyeliner
Permanent makeup eyeliner

VANLIGA FRÅGOR om kosmetisk tatuering av eyeliner

Hur länge håller permanent makeup?

En rekommendation är att man gör en uppdatering efter 6-12 månader och sedan upprepar detta en gång per år. I annat fall kan den permanenta makeup blekna bort.

Hur länge håller permanent eyeliner?

Permanent makeup av eyelier lämpar sig för dig som vill att din eyeliner ska vara mer framträdande. För att nå slutresultatet krävs i regel 2 behandlingar. För ett perfekt resultat rekommenderas ett underhåll av Permanent makeup av eyelier görs med ca 12-24 månader för att behålla den perfekta looken.

Hur ont gör det att tatuera eyeliner? 

Behandlingen gör inte speciellt ont utan känns mer som en kittlande, lite stickig känsla. Dock kan behandlingen upplevas något obehaglig eftersom man arbetar nära ögat. Själva tatueringen tar inte speciellt lång tid. Direkt efter behandlingen ser färgen skarp ut.

När ska man inte göra pigmentering?

Du ska ej göra en pigmentering om du är gravid eller ammande. Rådfråga alltid din makeup artist innan du gör en pigmentering. Detta är av yttersta vikt och för diabetiker behöv ett läkarintyg.

Alla individer har naturligtvis olika frågor och funderingar. Tillsammans går vi igenom dina under den första konsultationen. Allt för att du ska känna dig bekväm och trygg i ditt beslut. Anlita alltid en professionell PMU-artist. Och ta referenser!