PMU UTBILDNING

Vill du utbilda dig inom permanent makeup?

Matilda Birg kommer under 2023 att hålla ett par kurser.

Under utbildningen kommer du att få lära dig om olika tekniker, metoder och handhavande av PMU maskiner.

Vad ingår i utbildningen?

I utbildningen ingår en grundlig genomgång av olika färgpigment och dess varierande användningsområden. Du kommer att få lära dig behandlingar såsom hur man skapar den perfekta Ombre skuggningen för ögonbryn och hur du skapar fina och symmetriska bryn med hjälp av den senaste 3D tekniken.

Du kommer att lära dig hur man lägger en perfekt eyeliner, för att framhäva ögonen. Fokus kommer även att ligga på läppar och hur man med hjälp av PMU skapar färg, form symmetri och fyllighet.

Matilda Birg håller sig alltid väl uppdaterad i denna starkt växande bransch som är under ständig utveckling, samt använder sig alltid av de modernaste metoderna.

Under den här grundutbildningen som innehåller både teori och praktik delar Matilda med sig av sina kunskaper och sin expertis. Du kommer att få en god grund att stå på och efter fullgjort utbildning, kan du ta emot dina egna kunder och utföra diverse PMU behandlingar.

Utbildningen sker på Linné Hudklinik på Östermalm i Stockholm. Har du en klinik eller skola och önskar boka en utbildning på annan ort, kontakta Matilda Birg för förfrågan.

Matilda Birg är certifierad och marknadsledande inom kosmetisk tatuering / PMU. Hon har tidigare undervisat på München beauty institut i Tyskland.